4 de maig 2013

Ja arriba el bon temps

Hola a tots!

Aquest proper dissabte ens estrenem amb el nou repertori. Serà el dissabte 11 de maig a partir de les 19:00h a Móra la Nova (Parc 26 d'Octubre), durant la segona edició del Tapeo Musical que organitzen Los Descarrilats. Aquest és l'event al Facebook.

Els estem molt agraïts d'haver comptat amb nosaltres. Esperem mantenir el mateix nivell d'assistència i èxit que a tots els events que ja han organitzat. Felicitats pel que esteu fent. Fa molta falta gent com vosaltres, gent que faci poble.

Serà un concert informal, entre amics. Encara estem construint el repertori d'aquest estiu, i serà una oportunitat fantàstica per ensenyar-vos "com ho portem". Tornarem a tenir al gran David Morata amb nosaltres, gràcies a ell també per donar-nos aquest cop de mà.

I ja ens coneixeu. Pop-Rock en català i en anglès. Esperem fer-vos gaudir d'una bona tarda, i recordeu que els bars/restaurants Ferran, Font de Móra i Fonda Barcelona oferiran tapes a molt bon preu!

Hi esteu tots convidats!
Fins dissabte ;)

2 comentarios:

Anònim ha dit...

Aquesta vegada no m'ho perdo! tot i que soc de Móra la Nova, pero no hi visc, no he anat mai al tapeo i tampoc no us he vist "largo y tendido". Així que ara si que sí, fins dissabte nois!!

Los Descarrilats ha dit...

Los Descarrilats us agraïm a vosaltres acompanyar-nos en el tapeo musical! Esperem que sigui, de nou, tot un èxit! Ens veiem dissabte! :)

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial