1 d’ag. 2013

Crònica del II Festival de Música Lliure de Flix

Hola a tots!

Avui us publiquem la crònica d'aquest dissabte passat a Flix!
Tot va començar a les 17:00h. Una mica d'assaig per calentar dits i veus i acabar de decidir el repertori i a carregar. A les 18:45h arribàvem a Flix. Feia calor i els tècnics estaven amb el muntatge de l'escenari, així que uns beures i a fer temps...


Entre muntatges i proves i no proves es fan les 21:30h, hora de sopar. Ens treuen pa amb tomaca i una mica d'embotits, pim pam i cap a dalt. Vam provar només teclats i guitarra (era tard i el concert havía de començar).

23:15h: Comença el festival amb les versions "temazo" de Xavi Pérez & CIA. Poc després eren rellevats pel rock de Ghost Riders (caballoloco??? jajaja, boníssim). Quatre de gotes van amenaçar-los (i amenaçar-nos) però no van aconseguir res, així que es fan les 00:45h i pugem a l'escenari. Comencem amb la força de Nou Barris i seguim fins a fer un total de 10 cançons (van ser els nostres 4 temes propis i 6 versions). La veritat és que vam sortir molt i molt contents del feedback tan positiu que va haver-hi en vers els nostres temes. És un autèntic privilegi poder tocar les teves pròpies cançons davant de tanta gent i amb un equip de música tan bo,  però el que és realment gratificant és saber que a la gent li han agradat aquestes històries.


Sobre la 1:30h acabàvem, deixant pas a Tock'n Rock i el seu fantàstic repertori. Després d'ells, Fire Dragon va rematar el festival amb el seu heavy-metal.

El record que ens ha quedat d'aquest concert és realment agradable. Vam poder tocar amb un equip de so de primeríssima qualitat i amb un ambient molt acollidor. Això ens va dissuadir tan els nervis que vam estar realment a gust dalt de l'escenari.
Us deixem amb alguns vídeos. Com sempre, la qualitat de gravació és tan dolenta que no es veu gens bé i es sent pitjor, però serveix per fer-se una idea...

El Matrimoni Arnolfini - Els Amics de les Arts


Doctor - Quart Primera


El tren de les 6:41 - Els Aritenoides


El Pescador - Els Aritenoides


When the sun goes down - Arctic Monkeys

PD: Bones Festes Majors!!!
PD2: I ens veiem el proper dissabte 10 d'agost al Molar. Serà un concert a les piscines, al migdia, i tocarem abans que alguns membres de La Reina del Blackjack, que actuaran després nostre (Genís & Co.). Al final i haurà DJ's fins la posta de sol. L'entrada val 8€ i inclou l'entrada a les piscines i als concerts, una consumició i una ració de menjar (ja que concretarem més). Des d'aquesta tarda ja podeu contactar amb naltros per comprar les entrades (Pau Muñoz, Albert Escoda, Sergi Loscos o Albert Muñoz). No ens falleu! Event del Facebook.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial