23 d’ag. 2013

Dilluns gravem maqueta a Barcelona


Hola a tots!

Avui arriba la gran notícia. Una grandíssima notícia, al menys per nosaltres. Després de dos anys d'anar fent versions i tocant per la zona, d'anar construint a poc a poc les nostres cançons, sense pressa, ha arribat l'hora de fer el pas. Aquesta setmana que ve marxem dos dies a Barcelona a gravar la nostra primera maqueta. Ho farem al Bird With Vertigo, l'estudi d'en Roger Gascon. Per aquest estudi hi han passat grups com Love of Lesbian, Els Sulfitos, Petrus, El dia de la barbota, Vol menor... i d'aquí poc també Els Aritenoides!

A dia d'avui tenim 4 temes propis acabats i ja presentats en alguns dels concerts passats, que són els que gravarem. A banda, tenim més cosetes a mitges, però aquestes hauran d'esperar per més endavant.

Així que ens posem a les mans d'en Roger. Ens morim de ganes d'arribar a Barcelona i tancar-nos a construir, per fi, veu per veu i instrument per instrument. Representa un gran pas per nosaltres. Mai vam pensar que arribaríem fins a aquest punt, i ens sentim més que orgullosos de poder-ho fer.

És per això que ara més que mai us donem les gràcies. Moltes gràcies als que llegiu aquest bloc, per pocs que sigueu, i moltes gràcies a tots els que alguna vegada us heu parat a escoltar la nostra música. Quan ens feliciteu després dels concerts, quan poseu algun comentari al Facebook, quan ens pregunteu sobre les nostres cançons... totes aquestes coses, per petites que siguin, són les que ens animen a tirar endavant. No volem arribar a cap lloc, només volem disfrutar de la música i fer arribar a la gent els nostres petits projectes, les petites històries que expliquem a cada cançó i que, en certa forma, estan relacionades amb nosaltres.

Durant els dies de gravació anirem penjant alguna coseta pel Facebook i Twitter, però el que realment esperem amb ganes és el dia que publicarem les cançons ja gravades. Serà llavors quan necessitarem més que mai la vostra ajuda per compartir-les per les xarxes i fer-les arribar a tothom.

Res més! Acabeu de gaudir del que queda d'estiu, i com sempre: mil gràcies, salut i molta música!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Facebook Favorites Delicious Digg Stumbleupon More

 
Els Aritenoides | Pàgina web oficial